Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

Änglar som sänds ner till mig

måste vara änglar som känner dig

 

änglar osynliga för ögat vakar överallt

säg mig..,

du min vackra ängel i mänsklig gestalt

 

då vi alltid varit menade för varann

fick du livet för att min dröm skulle kunna bli sann?




Fri vers av Kalle.O
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-12 15:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Han gör sina änglar till vindar och sina tjänare till eldslågor". Hebr. 1:7
Applåd till dessa härliga ord.
2008-07-14

  Modesty73
Så innerlig och fantastisk!
Änglarna ska man verkligen vara tacksamma för och rädda om!
Bokmärker!
2008-07-13

  Nasrin
vackert diktat!
Kärlek och sanningen.
Mycket vackert skrivet!!!
2008-07-12

  Modesty73
Vackert!!
2008-07-12

    Petro Nella
Vackert
2008-07-12

  Maria T
Ljuvlig poesi.
Vacker bild
2008-07-12

  Hanni
Åh så himmelskt vackert!
2008-07-12

  genni VIP
Det här var det vackraste jag läst av dig....Bokmärks helt klart...
2008-07-12

  Quasimodo
Fint diktat och förmedlat här för kärleken och drömmar !!
2008-07-12

    Tea Alex
Åh så drömskt! :)
2008-07-12

  mare VIP
......vackert skrivet........
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O