Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din Grabb..


Sweet Thing

Att åka i bilen, leende och sjungande på en varm refräng
fem mil till ditt hus, och i sommarkvällen, chansande, och djärv.
med mig har jag en ost, och en kylskåpsmagnet som du kan samla
vi är så vackra och så nya, och aldrig ska vi bli gamla

Då var du sjuk, hade influensan och jag saknade dig så
vinterkylan höll dörrarna stängda, men hjärtat var så varmt.
Jag fick ett kort, dina ögon var matta, ditt hår satt upp i en knopp,
men jag älskade dig ändå, och för åldrandet satte vi stopp

Ut till en vik, laddade med ärtsoppa och kaffe
du hoppade fram och du gav mig en grön hund till minne.
Uppe på stenen, med världens utsikt fick du min kropp att sjunga
då, just då var vi för alltid lyckliga och evigt unga

I en korsning, förvandlade vi en kram till en första kyss
jag glömmer den aldrig, smaken och bekräftelsen.
Läppar av mjukt smek, och en tipp av din tunga
duochjag grejen, och för alltid unga..

vi går tillsammans i skog av mystik och evigt grönt
eller vid havet, så blått, och så ditlagt för vår skull.
i mina ögon en tår, och så van morrisons refräng
" and I will never grow so old again"

Jag fruktar inte den ålderdom som ska komma
så länge jag får vara vid din sida, lever jag i mitt nu.
Så sjung sjung mitt hjärta sjung
så länge du älskar så är du ung..




Fri vers av Peppe11
Läst 438 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-15 12:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar lycka som du skildrar på ett fantastiskt sätt!
2008-07-15

  Elaine.S VIP
Wow!! snyggt fångat...kärleksfullt och ömt..
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Peppe11
Peppe11