Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte blunda

Med en blick
som sträcker sig
förbi

Bländar
solens spjut
Min ljumma själ

Kan inte blunda
Vad mer
kan jag skåda?




Fri vers av eee
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-07-12 21:01



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Rysligt starkt berörande!
2005-07-14
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee