Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vid mina polarnätter.


juni föll ur mina händer.


vill andas
dröja kvar vid sommaräng


för alltid
midnattssol i dina ögon















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 779 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-17 01:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Instämmer!
Applåd och bokmärke.
2008-07-19

  thyme
oh, jag älskade att den var så kort!
2008-07-18

  Shininkagemusha
Stanna i Juni absolut. Snyggt och härligt tajt diktat.
2008-07-17

  Virvelvinda
Vackra rader!
2008-07-17

  genni VIP
Ljuvliga rader det här
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP