Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag sörjer mina nätter så korta.






för att allt
tar slut
och blir endast
spår i sanden

slätas ut
av havsvattnet
som sköljer
mina kinder



















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 765 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-19 13:01



Bookmark and Share


  friheten
Så stark skriven! Mycket bra!
2008-07-22

    mel
åh, åh, åh, så fantastiskt vackert!
2008-07-21

  Fredrik Stillesjö
Hej felstavad

Intensiv och talande till hjärtats vemod. Hälsar vännen Fredrik
2008-07-20

  [ShadowWalker]
Det salta kan lika väl som det faktiska havet urholka berg även,
O det finns märken inom oss och på oss vi heller aldrig vill bli av med, då det är vilka vi är och vad vi levt.

Din text är med få ord stark, titeln så bra just att det lika väl ger läsaren den där "jag vill inte släppa" känslan, som att texten i sig säger att allt slätas ut, ibland vill man inte det och just den DÄR känslan fångar du lika delikat som fjärilsfångaren hovar in den levande fjärilen, ömt men bestämt och ofrånkomligt.

Tack!
2008-07-20

  Carola Zettergren
Du skriver sååååå bra!!!
2008-07-20

  Ulf Popeno
Det värsta med sommaren är att den tar slut, innan den har börjat.
2008-07-19

  jimmy welleby
Eller kanske jordens tårar?
Kort, koncsist och vackert. Gillar bilden som sista versen ger...
2008-07-19

  RogerIvan
Ingenting är för evigt
Allting är i ständig förändring
Det är livets förutsättning
Havsvattnet smakar som ögonens tårar
Kanske är havsvattnet själens tårar?
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP