Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt val, dina kval

Ditt val
Dina kval
Stå för vad du gjort
spela ut du dina kort
En sista chans
kan få dig i balans
men snart är det för sent
då ditt samvete inte längre är rent...




Fri vers av Charly
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-07-15 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt har ett värde,och det största är nog förtroendet för varandra.bra
2005-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly