Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll vacker som denna borde man inte stänga världen ute

sol i grönt bladverk

ökar ångest som vill ut

fäll ner persienn




Fri vers av Trädflickan
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-25 20:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ord som känns (och känsla som känns igen)
Nej verkligen inte. Snyggt förmedlat i få ord som säger mycket !
2008-07-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Bra!
Man fattar så exakt av några få ord!
2008-07-27

  Kalle.O
såna dagar har man haft:)
Bra!
2008-07-26

  Blodros
..shit
det här känns igen...
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan