Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till hjärtat.


Guldbruna ögon

 

 

Ingen har någonsin lyckats förtrolla mig,

men när du kom från ingenstans

och gav mig klara glittrande stjärnor i mina händer,

så började hjärtat bulta.

 

Jag förstod aldrig och gör det inte än,

hur du lyckades fånga stjärnorna

och bevara dess skönhet för mig,

jag är mållös.

 

När dina guldbruna ögon smekte min kropp

så visste jag att du var den enda för mig,

mina känslor började blomma likt

varje blomma du har sänt mig.

 

Ingen har någonsin lyckats förtrolla mig

men älskling vem kan motstå den

vackraste stjärnan i himlen,

jag föll direkt..

 

 




Fri vers av Manal
Läst 593 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-07-26 00:46



Bookmark and Share


  Markattan
Livfullt, kärleksfullt och härligt skrivet.
2008-08-31

  la paz
ahhh så vackert! :]]
2008-07-28

  Ellan
en vacker text.. :)
2008-07-28

    inmeddiginålsögatkamel
rubriken fick mig att börja nynna dansband.
och jag gillar absolut inte att peta i andras texter. men. om jag ska vara lite konstruktiv:
jag utvecklar en form utav allergi när det blir alldeles för mycket kursivt.
annars är texten fin.
kärleksfull. tokberusad.
2008-07-26

  fiischwer
vacker! applåd
2008-07-26

  chippsi
Vacker text =)
2008-07-26

    sunnanvind
så fint, så vackert!
2008-07-26

  friheten
Vakra rader!
2008-07-26

    ej medlem längre
Ohhhhhh så djupt så berörande, älskar dessa rader, tack för läsningen!
2008-07-26

  albertina
åh herregud. =)
detta är verkligen så bra.
jag älskar varje ord.
det berör mig så mycket ska du veta.
vackert så vackert
2008-07-26

  papessa
du beskriver här hur förälskens kan drabba en från ingenstans
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal