Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom älskling för våra nu håller på att ta slut.

 

 

mer
det är alltid mer
hur hon aldrig kan skriva sig fri
och kallt

hur hon faller
sönder i kylan
framför bilden där han ser bort
från hennes ansikte
bedjande efter nåd
slippa kärleksspelet
inför andra klädda

skyler nakenheten
bredvid henne finns han
någon annan stans
värme på hud
och skyddande luft med plats för kärlek

och om han bara vågar
släppa kontrollen
över tvingande tankars mönster
hålla henne hårt
inom sig blottad av lustar
outforskad längtan
att beröva friheten

så nära nu
hon sjunker nästan ner
på knä inför honom

annat
det är alltid annat
och kallt

 

 

 




Fri vers av Erika H
Läst 470 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-27 13:27



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag blir sorgsen när jag läser och tänker att när man inte låter kroppen få vara i känslan och flyttar upp sig i huvudet och börjar tänka och kontrollera och inte vågar stanna och .. ja, då blir det kallt.
tack för en dikt värd att läsa fler gånger.
2013-01-02

  berxper
...eller så har det inte hunnit bli någon tvåsamhet...
kanske bara en rädsla för att ge sig hän...och släppa in kärleken...
2008-08-14

  berxper
"hur hon faller
sönder i kylan
framför bilden där han ser bort
från hennes ansikte"...

Man kan vara så ensam i en tvåsamhet.

Det är en sådan ömtålighet - och en vädjan i texten.
Tar den till mitt hjärta.
Så bra!!!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Erika H