Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckutjämnande gråt


Grät idag
över någon helt meningslös grej
befriande, salta tårar

Ändå vet jag
Något helt annat som tynger
inre, pulserande smärta

Men så är det
När själen inte orkar allt på en gång
tryckutjämnande gråt

Så jag gråter
åt vardaglig banalitet,
vackert väder, halvdålig film

Och bit för bit
renar tårarna innifrån...
- så såren börjar läka!








Fri vers av ÅsaLena
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 20:51



Bookmark and Share


  thyra
Jag kallar tårarna för hjärtats överfyllnadsskydd. Vacker text om tårarnas vikt!
2008-07-27

  Cris
Bravo!

Sådan gråt behöver vi.
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena