Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att leva här och nu...


Villkor



Nu lindras vankelmodets

förlamande trötthet

men det smärtar ibland

att hålla andan i rädsla



sommarmelankoli är bättre

än de tärande tvivlen

som bygger vålnader

i själens landskap



mognadens påtagliga känsla

blir slutet på striden



och klarheten en styrka.



© Karin Dahlin

..publicerad på Skrivarsidan.se (Juni-08)




Fri vers av Karin D
Läst 382 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-29 00:56



Bookmark and Share


  aol
en dikt som gick till mitt hjärta är den dröjer sig kvar
2008-12-08

  Kristina Wallbing
Åh.. denna dikt går rakt in! Kanske för att jag behöver sådana här ord just nu..
"att hålla andan i rädsla" så träffande, så är det ju!

"de tärande tvivlen
som bygger vålnader
i själens landskap"

du uttrycker det så precis!
2008-07-29

  Quasimodo
Fint och ödmjukt till livets alla kringelkrokar, där vi söker, skapar och växer till livet !!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D