Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att orka med livet

ta ett steg i taget

se inte framåt
tänk inte på det som komma skall
sörj inte det som var

tänk inte

var bara här nu




Fri vers av Trädflickan
Läst 371 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-29 06:39



Bookmark and Share


  jokerdam
sant, så det funkar ju
2008-09-12

    ej medlem längre
om man ändå alltid kunnde tänka så, men de är precis de rätta :)
2008-09-07

  Fånga dagen
Så svårt men ändå det enda rätta bra skrivet
ak
2008-08-20

    ej medlem längre
Just så! Lev i nuet!
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan