Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärta & smärta - limerick

 

En kvällsredaktör på Expressen
som tappa balansen av stressen
gjorde ändå rubrik
när han föll med ett skrik
med ansiktet före i pressen




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1197 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-30 21:13



Bookmark and Share


  Anna H
Snacka om nyhet :)
2008-08-12

  Maria Zena Viklund
haha, den var riktigt kul!
2008-08-09

    eva m h
Ja det är farligt att leva med den pressen! Fyndigt!
2008-08-04

  Ola Rydberg
härligt
2008-08-03

  Laijza
Du har fantasi! :-) Kul sån också.
2008-08-03

  Cris
*flin o fniss*

sicken miss
han gjorde

eller en flopp
som gick till topp
2008-08-03

  Marreb
Haha! Underbar! :-)
2008-08-02

    Melona
Du


du är riktigt grym på det där!
2008-08-02

  Kameleont
Fy fasiken va bra. Thanks!
2008-08-02

  astranova
Rolig och smärtsam liten limerick. Du är limerickarnas okrönte mästare! (Och inga taktfel hittade jag heller.)
2008-08-02

  limerick
Mästerlig!
2008-08-02

  Lennart Bång
Haha, grymt bra! Du har fått mig att gilla limericks :) Stor applåd!
2008-08-02

  aftermath
med stor förnöjsamhet läser jag dina limericks
drålig historia det här
tack för skoj & läsning!
2008-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Orden svänger gott
ännu en limerick
Du ihop, har fått!
2008-07-30

  Fredrik P. VIP
haha! kvällstidningsvärlden
är hård och skapar ofta sina
egna nyheter...
fint limerickat!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP