Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykeln är tid





Livet är fullt av frågor och ingen har svar

Tiden är nyckeln till min frihet

Tiden är min vän

även om:



¤ Livet är orättvist

¤ Livet är tråkigt ibland

¤ Det inte blir som jag vill



Om jag bygger upp en relation så är det

mitt ansvar att se till att det fortskrider



Eller så ligger mitt ansvar i att va

rak och tydlig i min ärlighet



Eller att mitt känsloliv får bearbeta det

med varma fingrar och kärlek till mig själv



Bygger jag på relationer så måste jag ta

ansvar för min del i samförstånd och motvilja



Vår gemensamma välfärd ska komma i första hand!



Tiden kommer visa mig vägen i orörd mark,

Tiden är min medicin igenom alla känslostormar



Ty tiden är nyckeln till min frihet igenom allt ont och gott



Tiden har svar på alla frågor !








Fri vers av coffe
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-31 13:50



Bookmark and Share


  Kameleont
Ja du Coffe, jag hoppas innerligt att nyckeln är tid. Jag vill tro att nyckeln är tid. Tid att läka, tid att mogna, tid att ta rätt beslut. Fint beskrivet och kloka funderingar......
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe