Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar och funderingar


Varfør så många år?

Så om det nu inte var med dig jag skulle leva mitt liv,
vem ville då utsætta mig før denna smærta?

Kommer jag en dag att se något bra med det som har varit?
Ær det genom dig som jag kommer att veta vem jag vill leva mitt liv med?

Varfør så många år?

Jag ælskade ju dig av hela mitt hjærta...




Fri vers av Charly
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-07-17 17:01



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
smärtande underbart men jag känner din förtvivlan. Du beskriver det så bra..*kram!
2005-07-21

  Jessi
Man kan aldrig veta vad som ligger i ens öde... Man kan bara leva för idag och älska så mycket man bara kan. Kanske kommer det, efter denna smärta, någon som du verkligen, verkligen är menad för och som är menad för dig. Vad som dock är säkert är att man genom tex smärta lär sig mer om sig själv och där kanske du finner dina svar en dag.
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly