Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör dig



Ibland om natten
hör jag dig.
Dina ord
ekar inom mig.


Du låter mig
inte vara.
Alltid ska du
påminna mig om dig.


Så ibland rinner
en tår.
Bara för att
våra minnen svider.




Fri vers av Manal
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-07-17 22:42



Bookmark and Share


  LizaH VIP
Jag tycker denna dikt var vacker
när jag läser den känns den melodiös
texten har en fin ton
jag känner mycket för denna text
2005-10-07

  Jessi
Jätte fin
2005-08-07

  Dilsewat
underbar avslutande rad...
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal