Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bönhörd

 

Bäddar in min ängslan

i en stilla viskning

 

till dig

 

Borrar ner ansiktet

i kudden

 

 och

 

inväntar ångesten

och natten

 

Vaknar i en leende

gryning

 

 

har än en gång blivit

 

bönhörd

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-06 14:45



Bookmark and Share


  Fenomena
väldigt fint beskrivet. säger mycket :)
2008-08-17

  Lia-Lej
JA! Varje gryning är på samma gång ett bönesvar och ett underverk
2008-08-12

  Bibbi VIP
T o m en "stum vädjan" uppåt når sitt mål har jag erfarit.
Applåd och bokmärke.
2008-08-12

  Modesty73
Härlig text som ger hopp!
2008-08-07

  Nasrin
Åh, mycket vackert!
2008-08-06

  Maria T
Mycket fin dikt om att bli bönhörd
2008-08-06

  Blåbäret
Åter får jag vakna till en ny dag, nya möjligheter...och med ett lätt sinne...skönt
2008-08-06

  Smurfan
Fint, gott!
Smurfan
2008-08-06

  Quasimodo
Vackart och ödmjukt !!!
2008-08-06

    MayaN
fint Fint FINT
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O