Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vingar

Jag har gråtit mig till sömns, varit oförmögen att le

jag har tappat tron och mist hoppet

jag har suckat ditt namn när jag inte orkat be

jag har sprungit mot mål för att förlora loppet

 

Jag har blundat hårt och önskat mig ett avslut

jag har ropat och ropat ditt namn

jag har gått vilse i livet och inte hittat ut

jag har försummat din värmande famn

 

Jag har gett upp min längtan om inre harmoni

jag har förbannat ditt löfte och min tro

jag har enträget önskat att min tid här var förbi

jag har låtit hatet inom mig få gro

 

Idag gavs jag nya vingar och jag ler på nytt

jag kan andas igen i min inre harmoni

idag är allting skimrande, mitt liv är som förbytt

idag har du Jesus åter gjort mig fri

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 472 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-08-10 16:02



Bookmark and Share


    Ingrid Larsson
Ordet omvändelse kommer för mig. Från mörker till ljus.
2011-12-17

    ej medlem längre
Underbart fint!
2008-10-15

  Snöfjäril
Så bra!det är verkligen kul
att läsa dina texter,de är så
underbara och dina bilder är
riktigt vackra.
2008-09-30

    R Peiper VIP
Bra!!!
2008-08-17

  anita VIP
Mycket bra skriven. Jag grät för att du får den så bra.
Man får tacka att man har en som står vid en sida och man får tacka för att jesus gort oss fria.
2008-08-14

  Bibbi VIP
"Ynglingar kunna bliva trötta och uppgivas, och unga män kunna falla;
men de som bida efter Herren, de hämta ny kraft, de få nya vingfjädrar såsom örnarna. Så hasta de åstad utan att uppgivas, de färdas framåt utan att bliva trötta" Jes. 40:30,31(läs gärna verserna 27-29 också)
Känner väl igen situationen.
2008-08-12

  Modesty73
JAA!!
Härligt att höra hoppet som spirar!!!
2008-08-11

  Lia-Lej
Så lever vi ändå i ständigt beroende av gåvor, som nya vingar typ!! Lätt att läsa och känna igen sig i, dina fina fina texter!!
2008-08-11

  karenina VIP
oerhört fin
2008-08-11

  friheten
väldig bra skriven!
2008-08-10

  Blåbäret
återigen, och igen, och igen...i evighet...
2008-08-10

  Karin Rosberg
Helt underbar!! du ser att livet kan komma tillbaka och ge förtröstan.........bokmärker!!
2008-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Lovad vare Herren!
Tack, broder för detta uppriktiga, ärliga och fina vittnesbörd som förhärligar Jesus!
Han kommer oss till mötes med Sin nåd och nåden är var morgon ny. Nalkas vi Honom så nalkas Han oss.

Ibland räcker en viskning, en tanke...Ibland, när man inte orkar...
2008-08-10

  Quasimodo
en skön och trygg bro att ha och vandra !!!
2008-08-10

  Elaine.S VIP
"jag har suckat ditt namn när jag inte orkat be"
Känner igen....

Sista delen....är härlig läsning...hoppfull
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O