Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och avsked


insamling

 

 

linjerna drar ihop sej
ur det underbara

inte längre
kan väder och vind
påverka, nej

endast små beslut
upplockade
kan, och


gör det

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 21:01



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert sluter den om, stänger till. Det doftar aningen höst.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson