Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyckte den här var bra...


Cirkus

En elefant hade rymt från cirkus...

En gammal dam som råkat få syn på den rapporterade till en konstapel;

"Det var en så egendomlig varelse, den hade svans både fram och bak och med den ena svansen såg jag att den tog en banan".

"Oj då" sade konstapeln.., "vad gjorde den med bananen då".. ? 

"Det skulle konstapeln aldrig tro på om jag berättade det"...




Fri vers av Kalle.O
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-10 22:01



Bookmark and Share


  Regular
hehehe...ett rektalt skämt med stor potential....eller för att tala klarspråk: SKITBRA!
2008-08-13

  Marreb
*fniss*
2008-08-12

  Diffusiaria
*S* den var festlig
2008-08-11

  Quasimodo
Tack för den och kul !!!!
2008-08-10

  Blåbäret
:D...men skalade den bananen först eller...typ? :O
2008-08-10

  Smurfan
Den va kul, inte bara du som tyckte den va bra, hihi.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O