Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han lyckades, han läste upp sina betyg och tog sig in på NTIgymnasiets datalinje, lite för långt bort hemifrån bara....


När 47orna tar klivet....


Egentligen
har jag vetat det ett bra tag
ända sen jag stod där och kände mig fånigt stolt
för att den
längsta
axelbredaste
manligaste

- det var min son

Egentligen
har jag vetat det ett bra tag
Men nu har jag läst det
sett det svart på vitt
Du är antagen
inte intagen

(jag vet skillnaden råkade bara säga fel, 
för övrigt har du inte varit intagen här heller))


och jag gläds för din skull
men jag måste medge
att det också känns svårt

inte för att det blir tyst här hemma,
(du är ju inte särskilt pratsam)
utan för att det blir
tomt, tomt, tomt, tomt, tomt......

och jag är lite rädd för
att jag kommer att känna mig intagen
när jag sitter och försöker vicka på tårna
i mina 37:or

Kram och lycka till!




Fri vers av carimba
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-07-19 19:00



Bookmark and Share


    Mejja
Här lyser stoltheten. Ömsint och härligt skrivet. Gillargillar inslaget med skostorlekarna. Får mig att le, det e så gulligt!!
2005-09-03

  Gizela Svensson
Fick först för mig att det var född 1947 och fattade typ ingenting, förän jag läste om dina 37:or. :)
Men det var väldgit fint uppmålat, sorgset men man märker stolheten. Tror han känner sig lika vreden som du gör, jag fasar då iaf för att komma bort från min trygghet och säkerhet - det jag känner till som livet.
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

carimba