Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklig


Jag vet inte varför
jag aldrig hittar
nånting tillräckligt
hårt
stabilt
okrossbart

nånting tillräckligt
värdefullt
värmande
livgivande

så att du kan ...




Fri vers av carimba
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-07-19 22:55



Bookmark and Share


    Mejja
...vågar du skriva en fortsättning på dessa rader?
Fast kanske kommer det för nära känslan då.... ibland orkar man inte. Vet så väl. *Kram*
2005-09-03
  > Nästa text
< Föregående

carimba