Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så högt upp



Och du lyfter mig

så högt upp.

Jag kan inte andas

skönheten gör mig mållös.





Vart jag än tittar

så bländas mina ögon.

Vart jag än tittar

så glittrar det.





Du lyfter mig så högt upp

att jag nästan kan ta på en stjärna.

Inte konstigt att jag tappar andan

för vem kan lyfta någon så högt upp?





Jag vet att det bara är kärleken

som lyfter någon på ett sådant sätt.

Och att det bara är känslorna som

får allting att glittra.







Fri vers av Manal
Läst 828 gånger
Publicerad 2005-07-19 23:33



Bookmark and Share


    EHuuva
underbar dikt :) tack för den.
2005-11-06

  Smultris
Underbara känslor....*L*
2005-10-20

  fannyy
åh, så bra skrivet! kärleken är härlig:)
2005-08-04

  Hans w-art Westlund VIP
ja!
2005-07-25

  Dilsewat
mjukt och kärleksfullt... fylld med hopp med älskvärda känslor!
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal