Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig

 

Älskar dig i stort, älskar dig i smått

Älskar den jag blivit, älskar den jag är

Älskar det du tagit, älskar det jag fått

Älskar att älska med hjärtat du när

 

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 610 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-14 14:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En underbar livsglädje porlar fram i dina ord
2008-10-26

    ej medlem längre
snyggt!
2008-10-22

  Regular
Vilken livsglädje som sprudlar fram genom dessa rader...en ljusglimt i en allt mörkare och kallare värld
Applåd
2008-10-22

  Rosen VIP
här skrivs om kärlek i stort och smått, med ge och tagande...
fint!
2008-10-08

  Diffusiaria
beautiful
2008-08-31

  Diffusiaria
beautiful
2008-08-31

  friheten
Väldig vacker Kalle!
2008-08-24

    Lindizz
väldigt vacker kärleksförklaring.
2008-08-15

  genni VIP
Kärleksförklaring som jag förstår....all hälsa och lycka önskar jag Er, kram
2008-08-14

  Karin Rosberg
Helt underbart skriven!! som ett jubel av kärlek som strålar igenom dikten!!!
2008-08-14

  Maria T
Det strålar om din dikt
2008-08-14

  anita VIP
Mycke fin dikt. Den gillade jag mycket. Forsätt skriv.
2008-08-14

  Lia-Lej
Härlig variation på psaltarversen "Jag tackar dig för att jag är danad så övermåtta underbart, ja underbara är dina verk min själ vet det väl" Älskar det du tagit, älskar det jag fått, känns som ett jubelsprång lite!
2008-08-14

  Nasrin
åh vad vackert som du skriver!!!!
Att älska betyder att du är redan älskad!!!!
helt underbart!!!!!
2008-08-14

  Blåbäret
Så underbart att äntligen få komma till sitt rätta jag...häftigt! Och så bra formulerat sen...
2008-08-14

  Bibbi VIP
Helt underbar!
Bokmärke.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O