Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läck & gäckad - limerick

 

Eunuken från Persiska viken
har någonting fel på tekniken
Hans mellangårdspump
den pumpar mest sump
bekräfta hans hustru besviken




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-18 23:32



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
stort skratt..applåder till dig du härliga limerickare!!
2008-08-25

  Per Teofilusson
hickar och njuter i mjugg, av din framklämda lump
2008-08-22

  tom boreland
anden i flaskans trakter
dom får väl ta ett snack
2008-08-19

  a h de v
en liten snuskis..
2008-08-19

  Lyckohäxan Enediel
Haha du är så kul med kuliga limerickar :)
2008-08-18

    Wewill
haha bra skrivet daniel.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP