Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets hemlighet

Svar på livets gåta
kan bara hittas av den
som klättrat högt och läge
men tvingats inse
- jag hittar inte hem!

Den som tror att lyckan
finns bakom nästa krök
behöver aldrig bevittna
hur drömmar går upp i rök

Nej, bara den som kämpat,
bitvis krupit mot bergets topp
kan från andlös utsikt
se sitt förkrympta mått

Inför storhet så oändlig
som livtid inte rymmer
Kan den som vågar få möta
den verklighet som drömmen skymmer




Fri vers av ÅsaLena
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-26 22:10



Bookmark and Share


  Tabes
Gaaah. Jag saknar ett par ord på slutet! Det där svaret på livets gåta som jag hoppas på från rad ett. Har du en rad till med Det Stora Svaret så skicka den till mig bums.
2008-09-30

  Aurelio
Mycket tänkvärt!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena