Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föreningspunkten av förkroppsligar för flödet av förälskelsen, är så känslosam och mänsklig, som dess slöseri förstör allt vad naturen avslöjade... Resan genom oss!


SINNLIGA RUTT!!

I dina läppars kanter
av ömhet och sötma
passar enbart mig
lust i en skir rytm
och kärleken, älskling
ska vara den första
djärv och sensuell
framåt i äventyret
över hjärtans ärren...

I dina barmars kurvor
runda av sanning
passar endast mig
längtan och goda tankar
därför avslöjar
sinnliga ögonblickar
som lånar ut till ditt anlete
rejäla nävar av skönhet
i hudens ristade mustiga synder !!

I din själs ljuskälla
passionens rop förekommer
av tystnaden lidande
dina väl ritade höfter
vecklas upp i profiler
rumlande… försummade…
linjer- lummiga doftande
bränn med dina ögon, ögonen
av vem passerar, kvinna!!

I alltid bestämt bukta
av dina osäkra kliver
förklädnad som döljer
egentliga magiska tankar
gåtor demaskeras
livet utan förälskelse
och ägandet av din kropp
skulle bli bottnen, av brutala noter
heliga löften som eldiga böner …


© MP-Havsbris/2008




Fri vers av Havsbris
Läst 807 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-19 18:19



Bookmark and Share


  Quasimodo
Så sinnligt till nästan vulkanhet i sin närhet till den fysiska hudens skörhet mot världen, som till själens och kärlekens känsliga yta till närvaron av alla smaker och dofter vi kan uppleva och känna !!
2009-09-26

  LassO
ögongodis
2008-08-22

  Lejonhjärtas poesi
Läckert och ljuvligt sensuellt!
2008-08-20

    Mr.painter
Kanooooooooooooon 900000 bananer för denna text tjoo
2008-08-20

  * Ammi *
ja hur är det nu med sinnliga Rut(t)?
resan genom oss, så vackert beskrivet min vän, sensuell passionspoesi, som bara du bemästrar
kram
2008-08-19

  Elaine.S VIP
Alltså nu har du skapat något så ljuvligt vackert ..går inte att beskriva...det är bara att läsa igen och igen.
Applåderar hur mycket som helst och sparar..
2008-08-19

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Wow. Läckert
2008-08-19

  Sladjana Zubcevic
" I din själs ljuskälla
passionens rop förekommer
av tystnaden lidande
dina väl ritade höfter
vecklas upp i profiler
rumlande… försummade…
linjer- lummiga doftande
bränn med dina ögon, ögonen
av vem passerar, kvinna!! "

Underbart skrivet, min vän!
2008-08-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som helgjutna i en
form och så tar orden
oss med storm, Din
tjuskraft, Din ordkraft
är enorm, jag säger Du
får alla älskande i form!
2008-08-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Som helgjutna i en
form och så tar orden
oss med storm, Din
tjuskraft, Din ordkraft
är enorm, jag säger Du
får alla älskande i form!
2008-08-19

  Dontlove
Du vackra underbara kvinna som får dessa ord att flytta i havets mystiska rytm så vackert beskrivet .... :)

Bokmärkt givet :)
2008-08-19

  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet!
2008-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Som skräddarsydda för varandra.
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris