Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör Du inte

Hör Du inte vad jag ber om
Kan det vara möjligt?

-Det ekar ju inom mig
-Kom, kom

Det borde skära genom avstånd
klyva tiden i bitar
vara omöjligt att missa
-Kom, kom

Jag gråter, ylar, visslar, skriker
och ändå hörs inga ljud
Jag ryser, önskar, hoppas, tvivlar
-Kom, kom

-Och ensamhet råder




Fri vers av Birgitta Nordh
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 21:25



Bookmark and Share


  berxper
Ibland når inte den inre längta ut.
väldigt fint!
2008-08-20

  Blåbäret
vissa saker tycker man att hela ens jag utstrålar...men man kanske är omgiven av blinda som inte kan se...
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Nordh