Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I'm learning to fly, but I ain't got wings. Coming down is the hardest thing


Heartbreakers

Jag ligger i min säng
och känner värmen från mitt element
jag tänker på julafton
och en glittrande underbar gran

Jag håller upp min hand
och sträcker mig efter en bok
jag tänker på januari
och kalla bitande vintermorgnar

Jag sitter vid mitt bord
och tittar på en ny sida i Excel
jag tänker på våren
och att lyssna på Tom Petty

Jag står i dörröppningen
och blickar ut mot parkeringen
jag tänker på augusti
och att det svåra är att komma ner




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 21:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Topplåt där!

Fin dikt, även om jag inte gillar julen.

Sista raden är en knockout.
2008-08-24

  tom boreland
altså så vardagsnära
verkligen verklighet
bra..bra.. bra.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah