Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och gudarna har för länge sedan vänt sig om.



det är fortfarande augusti
och jag
fastnade i mellanrummet
där
vår andning brister


det är augusti
men din sommar
höll aldrig för mina lungor


för vid himlarna
faller alla tankar ner
och bildar
det som är jag
och jag tvivlar på
de gudar som skapat oss


det är fortfarande augusti


men du
har för länge sedan
mist din tro







Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 746 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-27 21:52



Bookmark and Share


    tdox
Tycker om denna och andra jag läst av dig. Sättet du berättar på...perspektiven du väljer. Applåd! ;-)
2008-09-14

  Simmerskan
Jag förstår och bokmärker. Helt fantastisk!
2008-09-13

    Siera
detta lämnar kvar en så härlig känsla.
Inte riktigt sorglig, men inte heller glad.
Det bara finns.

Och jag älskar det.
2008-08-31

    Cronopio
"det är fortfarande augusti
och jag
fastnade i mellanrummet"

smakade bäst i min mun.
2008-08-28

  Pah
får svårt att "bestämma offer" här. om du förstår?! orden släpar efter, som de gör när du skriver på det här sättet. de rullar och blir större. de passar för eko och full effekt. smacka på reverb och låt det mullra i högtalarna. nästan som en gudaröst i sig själv. ja, låtar ja...


"My gods seem to need some time off.."
2008-08-28

  Lena Renman
Bravo
Lena
2008-08-28

  Shininkagemusha
Fan vännen. Du skriver stillsamt starkt.
2008-08-27

  Dan Linder
"det är fortfarande augusti"....minnet lever kvar, starkt, levande. I 3D, tack vare dina ord,
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP