Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du retas nyper magar

du retas nyper magar 
sätter dig själv på
piedestal du talar
om för andra vilka
brister de har som
kanske inte ens är
brister utan tillgångar
brister ut i skratt när
någon klantar sig 
du retas nyper magar
sätter dig själv på
piedestal du är
auktoritär ja du står i
och du domderar
tror inte att någon
annan har någonting
att komma med och
du retas nyper magar
men du behöver inte
alls nudda mina
kärlekshandtag 
du retas nyper magar
men mitt hull är inte
större än ditt ego




Fri vers av Vickin
Läst 410 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-31 13:05



Bookmark and Share


  RogerIvan
Känns som en text om när bubblan spricker
Fast den känns ändå bra
2008-08-31

  LassO
jadu, inte mycket att sakna.... ;=)
2008-08-31

  Larz Gustafsson VIP
En besserwisser, med andra ord.
Har mött en del sådana.
De tjatar om att jag har för mycket av det ena och för lite av det andra.
2008-08-31

  Mygg
Den här tycker jag om!
Låter mycket bekant. Gillar avslutningen " mitt hull är inte större än ditt ego " Slagkraftigt argument!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Vickin