Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerv & sug - limerick

 

En bolmande kvinna från Frök
vid köksfläkten hackade lök
När ciggen var slut
hon högg resolut
och vänstra långfingret rök




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 13:00



Bookmark and Share


  Eric R Ström
Rökabstinens är inte att leka med

sjukt kul

Jag är glad att jag inte slavar under rökbegäret
2008-09-01

  Erik L
Som vanligt får du till dina limericks så där alldeles perfekt. Mycket bra och fyndigt skrivet!
2008-08-31

  Elin Katten Lo VIP
Haha, jag fattar inte vart du får allt ifrån, men det är sjukt kul!

e
2008-08-31

  Gärdsmyg
Haha, sann limerick-humor
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP