Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade kärlek

 

Kära kärlek om du bara visste

vad du har gjort med mig.

Mina ögon kan inte tala längre,

deras glitter börjar försvinna

men ibland kan dem tindra.

 

Mina läppar blomstrar dag för dag

men vissa dagar

är dem som hösten

utan alla färger.

 

Min själ som aldrig har hittat hem

har nu hittat en plats

hos dig

kärleken.

 

Mitt hjärta är som rosornas doft

besöker varje hus,

och berätta

kärlekens historia.

 




Fri vers av Manal
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 19:41



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket mycket vackert
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal