Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens dörrar.

 

Det sägs att kärlekens dörrar

alltid står öppna,

för varje människa som älskar

och vill beröra

någons hjärta.

 

Men glöm aldrig bort att

kärleken även kan skapa

stora gropar,

gropar som äter upp en

dag för dag.

 

Så när du stiger in i

kärlekens värld

se dig för

och ta varje steg

dag för dag.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-31 19:47



Bookmark and Share


  Svante
Jo, man kan säga att det finns gott som kan ha ont med sig.

Det finns ett talesätt som säger att man sticker sig värre på en ros än på en tistel.
2008-09-06

  prinscess VIP
bra sanning
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal