Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kom

Ja, han kom
och han kommer igen.
jag vet att han kommer igen

Fin natt
Fin människa
Fint liv




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 450 gånger
Publicerad 2005-07-24 21:06



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Denna fångade mig. En underbart kortis med skickligt slut!
2005-07-26

    Hades Is Rising
Fin dikt... Lite ljus i framtidsmörkret.
2005-07-24
  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson