Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men 8

man
blir
vad
man
äter
säger
endel

men

jag 
har
ätit
en
och
annan
sockerdröm 
och
jag
kommer
aldrig
att
bli
en
sån




Fri vers av Vickin
Läst 459 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-01 21:09



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
fyndigt
2008-09-04

    Ruffa
Du är du må kanske inte varaen dröm, men verkar onekligen socker
2008-09-03

  W.Riter
Nog tycker jag du påminner lite i alla fall.:-)
2008-09-03

  wellness tina
roligt!

kram
2008-09-03

  RogerIvan
Man kan ju smaka på allt som verkar intressant.
Men, man bestämmer själv vad man vill vara.
Man har ju allt inom sig.
Tänkvärd text...
2008-09-02

  Larz Gustafsson VIP
Du är en. Jag lovar.
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Vickin