Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

four seasons of joy...

 

a sky window
shimmering sun to the
water garden of love

 

take my hand
(enjoy)

 

let's swim

 

in a humble mind

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-02 12:10



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
spänande imagery...
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus