Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blunda röd

 

 

rönnbär
bär läppar
ord

röda
ord fröa
ordbär

svala flyga
mjuka svalg
svälja


blunda

röda bär




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-02 21:10



Bookmark and Share


  Nina V A
din poesi är mjukt svalg för mig
2008-09-14

  korpfjäder
Ordljudlek i hög klass!
2008-09-09

  Göran P Rödholm
Frödings Grönt blad tänker jag på här. En sparsmakad sval dikt som skriven inuti svalan. Njutningsfull att läsa.
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson