Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utom

Inget alls för Utom det
det var min värstaste hemlighet
Du uppfyllde den
jag jagar dig
biter dig
det mest hatfulla
sänder jag dig
men ändå
kramar jag dig du svekfulla
ty du är
min.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP