Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Gud/Tomten/Universum

 

Kära Gud/Tomten/Unviersum eller vad du nu heter

Jag har i många år önskat mig en sak

men trots alla fina papper och snören

så blir jag besviken varje år

Snälla jag struntar i blanka papper

och vackert krullade snören...

Jag önskar mig ett innehåll

som motsvarar min längtan

och uppfyller mina drömmar

Något som kan ge mig värme

när celcius visar minus

En känsla

som jag ofta skriver om

 

Stilla min längtan och hunger

ge mig den sanna kärleken

jag lovar att inte kasta pappret...

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 461 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-09-07 01:11



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det enda vettiga att önska! Och du är kanske i den ålder då man får spara presentpapper...?!
2008-09-10

  livsdans
Mmmm...så härligt...så fint att önska sig detta stora...till sig själv!
2008-09-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du!
Där satt den!
Många jobbar
och önskar för Dig!
Då måste det ju gå
*****VÄGEN*****
*****************
Men var hemma då!
*******************
Nån knackar så klart på!
*********************
2008-09-07

  papessa
kan bara hålla tummarna att du blir bönhörd....
2008-09-07

  Mr Lindemann VIP
Känner av en viss närvaro nu!

kAN MEDDELA ATT DET SOM NÄRMAR SIG, ÄR EN NÄRVARO SOM VILL HA TRO

Ojdå!

Fylls upp av den närvaron, det känns som den vill något...

Hoppsan, säger att det jobbas på det du begärde
2008-09-07

  micke marin
en sådan önskan kan inte annat än uppfyllas..
2008-09-07

  Blomster
En längtan som väldigt många delar med dig! Tror dock att det bästa kommer till oss när vi blivit till freds med vårt liv för då är vi mottagliga - inte när vi har det svårt...

Hur som, fin text! Gillar sista stycket bäst, i synnerhet sista raden!
2008-09-07

  Lejonhjärtas poesi
En vacker längtan och önskan som du är mer än väl värd!
2008-09-07

  Bjarne Nordbö
Blir så i gott mod av att läsa dig.
2008-09-07

  aol
så längtansfullt vackert
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du