Det är så det är" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så det är


Det ni slänger i får vi ta upp

 

 

Det ni slänger i får vi ta upp


En trasa
en flaska
en gammal sko



Det ni slänger i får vi ta upp


Ett p-piller
en huvudvärkstablett
medikamenter av alla de slag



Det ni slänger i får vi ta upp


En gräsmattas gödning
piss i lä, en stilla skit
från segelbåt när morgonen randas



Det ni slänger i får vi ta upp


Men
det vi slänger i
får ni ta upp.
.
.
.
.
Småfisk




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-14 13:19



Bookmark and Share


  tom boreland
exakt så,påhejade av naturskyddsföreningar världsnaturfonden och annan skit
2008-09-28

  Thurizas
exakt som det är,gillar upprepningarna. det är tragiskt hur vi förstör får både oss själva och för allt annat liv
2008-09-18

  Madjori
Tänkvärd text som jag tycker många ska ta till sig och spara sin egen skit ombord ...
Snart vet man ju inte om man vågar bada i det "sköna" havet. Dags att ni får lön för denna äckliga möda...
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***