Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantasi

 

Penetrering. Perversion. Parningslekar.

Hösten är här. Målar ögonvitan grön.
Blinka för mig Butterfly Beauty.
Bind mig kindledes mot ditt lår.

Ägget kokar på spisen fem minuter till.

Sedan ringer det in.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-15 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* Gillas!
Jag gillar också raden om
ägget särskilt mycket,
detta är är poesi och dikt
alá 2000talet tycker jag.
2008-09-17

  Malin Magnusson
stiligt med få ord!

många må säga att våren bringar lusta, men enligt mig är hösten den allra största tiden för dessa tankar

fantasin blir allt mer livlig....
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP