Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I din närvaro blommade jag alltid. saknar dig habibi


Förtrolla mig älskling

 

 

Mina tårar

saknar dig

älskling,

du som

alltid smekte

dem.

 

Du förtrollade

mina tårar,

och fick dem

att

blomma

med din

kärlek.

 

Och än en gång

ber jag dig

att,

förtrolla mina

ögons tårar

så jag åtminstone

kan le.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 802 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-16 00:01



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Vacker vädjan!
2008-09-25

  kärleks ängel
underbar att kunna utrycka sin kärlek
2008-09-18

  lyckeli
Tokkär i ordet habibi...måste vara ett av världens vackraste ord...
2008-09-17

    deb8
Smärtsamt vacker och stilig!
2008-09-16

  Blåbäret
vacker...med vacker tillhörande rubrik...fint flyt och skön läsning...mycket förmedlad känsla...
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal