Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allting bara slutar

 

 

Ibland när solen slutar skina,

och fåglarna flyger iväg

till ett

annat land

till en

annan kontinent.

 

Ibland när blommorna slutar

blomma

och regnet

glömmer bort oss

för ett

tag

 

det är då jag ropar

ditt namn

älskling.

 




Fri vers av Manal
Läst 690 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-17 19:27



Bookmark and Share


  papessa
verkligen vackert om saknad....
2008-10-03

  prinscess VIP
lite vemodig
känns som din kärlek
också är i en annan kontinent
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal