Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför är inte bättre det heller...... ;O)


Sniffar och läppjar

Jag funderar och granskar
sniffar och läppjar
på ordet
-om-
och spyr




Fri vers av Andersx
Läst 557 gånger
Publicerad 2005-07-29 09:43



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ja ett riktigt kräkmedel...snyggt!
2005-07-29

  Sanningsägaren VIP
Nice..:)
Får mig att tänka på "måste" och borde"...
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Andersx