Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en daglig dos av Aftonbladet....... *suck*


ISTERBAND

-Hur orkar Ni
alla Ni jagade, stressade aktivister
lismande, smygande lobbyister
stackars hjärntvättade fundamentalister
enkelspåriga snedvridna tokfeminister
det är synd om oss alla statister
inte undra på att vi blir alkoholister.




Fri vers av Andersx
Läst 570 gånger
Publicerad 2005-07-29 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:))) Det tog några sekunder innan polletten ramlade ner hos mig, men sen... vilken finurlig titel!
2005-08-07

  himlens hemlighet VIP
skål!
2005-07-29

    n.
halelujah! en grymt bra sammanfattning av det svenska livet! thanks, man!
2005-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Andersx