Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mig är det inget fel på. Jag är precis som jag ska vara (i alla fall på insidan - och det är väl det som räknas).


Är du normal?




- Är du normal?

- Javisst.

- Hur kan du veta det? Hur är man när man är normal?

- Det vi kallar normalt är det som är som det ska vara - eller som det förväntas vara. Det som det inte är något fel på. Det som inte behöver ändras på.

- Men...finns det ingen som tycker att det är något fel på dig?

- Jo, absolut. Det finns de som tycker att jag är sjuk i huvudet. Det finns rentav de som säger att jag kommer att brinna i helvetet.

- Men om det finns människor som säger det om dig - och normal betyder att man är som man ska vara - hur kan du då vara normal?

- För att JAG tycker att jag är det.








Övriga genrer av Kim Alexis
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Alexis
Kim Alexis