Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt liv

Dina ögon tar vaket in rummet.
Så väldigt fulla av liv.
Din jollrande röst når mina öron.
Så väldigt full av liv.
Din blick möter min och du ler mot mig.
Så väldigt full av liv.
Ditt leende fyller mitt hjärta.
Din röst är den vackraste sång.
Din blick är så väldigt vaken.
Så väldigt medveten.
Så väldigt, väldigt levande.
Så väldigt full av liv.
Vem är du, du som är så full av liv?
Vem kommer du att bli?
Vad tänker du bakom din vakna blick?
Vad känner du bakom ditt varma skratt?
Du hör min röst och du ler till svar.
Och din blick säger mig, du vet vem jag är.




Fri vers av Kim Alexis
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-13 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Alexis
Kim Alexis