Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har länge velat skriva den här texten om något av det vackraste jag vet.


Skönhet

Tänk dig en värld utav skönhet
- en värld där allting känns rätt.
En värld där allt flyter samman
på ett eller annat sätt.

Så underligt först i början,
men sen så såg jag allt klart
och jag undrar varför jag inte
såg allt det där ifrån start.

Jag tittar och ser nu
en värld som förundrar och mera därtill.
Förstummad jag frågar:
Hur kan nått så vackert ens finnas till?

Allt svårt blir helt plötsligt så enkelt
och mönster uppstår från ingenstans.
Jag har upptäckt en värld utav under
- om ändå alla fick samma chans.

Du får gärna kalla mig märklig
- befriad från vett och logik -
men jag vet inget hälften så vackert
som den renaste matematik.





Fri vers av Kim Alexis
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-30 23:17



Bookmark and Share


  Ravn Hansen
Jättefint skriven :)
Vi har nog alla något favoritintresse som får världen att plötsligt fungera och bli vacker.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Kim Alexis
Kim Alexis