Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så smärtsamt

Det gör så oerhört ont att få reda på det..

Det sårar så enormt när jag står framför dig,
ger dig mitt hjärta, mitt liv, allt jag äger,
och du säger \"Jag är inte kär i dig..\"

Pang! Ett slag i ansiktet, en smärta som
kommer ta långt tid på sig, som kommer
finnas med mig länge..

Jag riskerade mycket, jag gav dig allt..
Du slängde tillbaka det på mig.

Så lurad jag blev, jag trodde det vi hade
var något fint, något som var värt att hålla hårt i..

Mitt hjärta gick på alla dessa lögner igen.
Nu vet jag inte vart mitt liv tar vägen..
Jag vill bara bort, en tripp till paradiset hade varit fint..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-07-29 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson